Tular perkongsian yang tunjukkan cara seorang bapa lakukan sesuatu ini. Sekali tak sangka raih perhatian warganet.

Kadangkala perkara yang nampak ringkas, sudah cukup untuk membuatkan kita bahagia. Pokoknya, bersyukur. Tak semestinya perlu ke restoran mewah untuk bersama insan tersayang, malah, jika bersantai di warung tepi jalan pun sudah cukup untuk luangkan masa berkualiti bersama sepertimana dilakukan lelaki ini bersama anaknya. Rakaman mereka berdua telah dikongsikan seorang pengguna bernama @mummyyi di TikTok. Dalam […]

Continue Reading

Warganet Terhibur Apabila Melihat Gelagat Si Bulus Ini. Ini Rupanya Yang Si Bulus Ini Lakukan.

Korang yang bela kucing mesti pelik dan jealous kan tengok dorang tidur je memanjang kat rumah tu. Entah apa yang penat sangat dia buat seharian sampai tidur je kerjanya. Cerita pasal kucing tidur ni, admin ada satu video dari @cattitudecsrvs nak share dengan korang kali ni. Seekor kucing yang tengah sedap tidur kat rak TV tiba-tiba mengigau sampai jatuh ke bawah. […]

Continue Reading

Tular perkongsian video ini remaja bantu bapa jual kopi tepi jalan sehingga jadi begini hanya untuk mencari rezeki. Warganet turut sebak.

Seorang pemuda, Dodi Hidayatullah ada memuat naik video di aplikasi TikTok yang memberi motivasi dan kesedaran mengenai kepayahan hidup dalam mencari sesuap nasi. Video yang telah tular di media sosial itu memaparkan seorang remaja sedang kepenatan dan tertidur di pingg1r jalan sambil memegang barangan jualannya. Tolong bapa untuk ringankan beban Menerusi video yang berdurasi satu […]

Continue Reading

Tular video yang rider terpaksa melalui lubuk sampah di satu flat ini demi untuk hantar makanan. Sekali ada pula warganet yang kaitkan negeri.

Paparan skrin video tular memaparkan keadaan flat berkenaan. Bagaikan lubuk sampah. Begitulah gambarannya mengenai video tular memaparkan keadaan kotor sebuah flat yang dipercayai terletak di Pulau Pinang.perkongsian video itu di aplikasi TikTok menjadi tular dan perdebatan warganet di Twitter. Difahamkan, video itu dirakam oleh seorang rider sewaktu dia membuat penghantaran makanan ke flat berkenaan. “Sebagai penghantar […]

Continue Reading