Pasti ada antara anda yang pernah terjumpa anak kucing di tepi jalan. Kini ketahui 5 perkara utama yang perlu lakukan.

Sebenarnya, langkah-langkah selamatkan kucing ni mudah je. Meh admin ajar. Yang penting, korang ikhlas nak tolong kucing tu. Cari ibu dorang At least check dulu ibu dorang ada ke tak. Kadang-kadang ibu nya sesat, kadang dah tiada (selalunya terlibat dengan kejadian kenderaan lah), kadang kena culik (ada yang ambil, maybe tak tau kucing tu ada anak) dan sebab-sebab […]

Continue Reading