Tular kecerdikan si bulus ini yang ambil keputusan ini setelah terduduk dalam kereta. Sekali ada warganet yang perasan sesuatu ini.

Setiap orang yang memilik kucing pasti mudah terhibur dengan telatah dan perangainya. Telatah mereka tu kadang-kadang sampai ada yang tak masuk akal dan tak kurang juga bijak dalam perkara tertentu. Kali ni admin nak share pasal seekor kucing yang terperangkap dalam kereta dan minta bantuan dari tuannya dengan tekan┬ádouble signal. Bijak sungguh kan. Cuba korang […]

Continue Reading