Wanita ini keluar hanya untuk beli barang dan sudah mengikuti semua SOP yang diberikan. Sekali tak sangka dirinya tetap disahkan positif dan lagi sedih apabila tahu sesuatu ini.

Setiap orang pasti sudah didedahkan dengan SOP normah baharu ini. Perkara ini dapat mengelakkan kebarangkalian seseorang itu daripada terkena virus yang boleh memudaratkan kesihatan mereka. Namun, wabak masih boleh merebak walaupun sudah sebaik-baiknya mematuhi SOP. Tengah sarat mengandung kena COVID-19…keluar cuma pergi beli barang dapur Cukup mengejutkan, itulah yang dialami oleh wanita bernama Nanie apabila […]

Continue Reading

Setelah 3 tahun menantikan sesuatu yang tak pasti akhirnya pasangan ini peroleh berita gembira ini. Warganet terharu tengok reaksi mereka.

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pastinya mengimpikan kehadiran cahaya mata bagi menyerikan lagi mahligai yang dibina. Namun begitu, tidak semua pasangan diberikan rezeki menimang cahaya mata selepas mendirikan rumah tangga. Ada pasangan diuji dengan pelbagai ujian sebelum dikurniakan rezeki zuriat kepada mereka. 3 tahun menanti kehadiran cahaya mata Apatah lagi buat mereka yang sudah […]

Continue Reading

Pemuda ini terus ke hospital apabila dia kerap sakit perut. tapi tak sangka sekali Doktor ini sahkan dirinya mengandung.

Ramai yang takut untuk mendapatkan rawatan atau buat check-up di hospital kalau menghidapi sebarang penyakit kan. Admin bukan setakat nak pergi hospital, nak kena inject pun takut.  Namun, untuk seorang lelaki dari China ini pula, dia jadi makin risau pula selepas buat pemeriksaan kesihatan di hospital. Menurut Global Times, lelaki yang bernama Wu dari Zhongshan, selatan China, wilayah Guangdong […]

Continue Reading

Ummi Nazeera sakit perut sehinggakan tak boleh berdiri. Sekali rupanya ini yang berlaku pada dirinya.

Pelakon Ummi Nazeera akui tidak sedar sedang hamil ketika menjalani penggambaran filem Kerana Korona untuk tayangan Astro First. Mengimbau kembali ketika berada di penggambaran tersebut, Ummi memberitahu dia mengalami sakit perut yang luar biasa sehingga sukar untuk berdiri dengan tegak. “Rupanya masa ni (set penggambaran) dah mengandung. Baru tahu. Dekat set tiba-tiba sakit perut sebab […]

Continue Reading

Rupanya isterinya dah sarat mengandung. Luqman Hafidz bakal sambut bayi sulungnya bulan hadapan.

Selepas lapan bulan menyembunyikan status kehamilan isteri, pelakon Luqman Hafidz akhirnya berkongsi berita gembira bakal bergelar bapa tidak lama lagi. Perkara itu dikongsikan Luqman atau nama sebenarnya, Muhd. Luqman Hafidz Mohd. Fauzi, 30, menerusi satu hantaran di Instagram. “Kawan baby @unikrafanda is coming. Doakan baby keluar dengan selamat Februari ini Insya-Allah. Harapnya kita semua masih […]

Continue Reading

Mawar Rashid sarat mengandung lapan bulan dan telah memberitahu jantina anaknya yang bakal lahir itu. Mawar juga turut mendoakan diberi rezeki anak dan kahwin cepat.

Mawar muat naik video dia dan suaminya mengumumkan mereka bakal timang bayi perempuan. Setelah beberapa hari berteka-teki di laman Instagram, pelakon Mawar Rashid akhirnya mendedahkan dia dan suaminya iaitu Raf Yaakob bakal menimang cahaya mata perempuan. Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid, berkongsi berita gembira itu menerusi video yang dimuat naik […]

Continue Reading

Siti Aafiyah dikatakan akan mendapat adik. Warganet memberi banyak komen positif.

Desas-desus penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sedang hamil anak kedua bukan sebuah berita baharu.  Sejak beliau mengambil keputusan berehat, spekulasi isteri Datuk Khalid Muhd Jiwa ini sedang hamil anak keduanya memang sudah diperkatakan banyak pihak. Malah sebelum ini, dakwaan penyanyi Aku Bidadari Syurgamu itu hamil sempat heboh selepas foto dirinya bersama seorang doktor selebriti dimuat naik […]

Continue Reading