Zoey Rahman dikritik sebegini bila staff cuba menghadiahkan kereta. Sekali Zoey dedahkan sesuatu.

Zoey menerima hadiah kereta Vellfire sempena ulang tahun kelahiran ke-36. Menginjak usia 36 tahun pada 3 Januari lalu, pelakon Zoey Rahman tidak menyangka dia akan menerima hadiah istimewa berupa sebuah kenderaan pelbagai guna jenis Toyota Vellfire bernilai lebih RM300,000 daripada syarikat yang diusahakannya, Mika Series. Namun begitu, niat Zoey atau nama sebenarnya, Mohd Hairey Abd Rahman […]

Continue Reading

Tiga sekeluarga ini mengalami detik cemas apabila dibawa arus deras walaupun menaiki 4×4 dan rupanya ini yang berlaku.

Tiga sekeluarga nyaris dibawa air laju selepas kenderaan yang mereka naiki terperangkap dalam air banjir di Kampung Batu 10 berhampiran Plaza Tol Chukai, Kemaman, Terengganu pagi tadi. Dua lelaki dan seorang wanita tersebut berjaya diselamatkan oleh anggota Bomba Kemaman. Menurut Polis Daerah Kemaman, Superintendan Hanyan Ramlan berkata kejadian tersebut berlaku pada jam 10.30 pagi ketika […]

Continue Reading

Suami gaji tinggi tapi lebihkan pada kereta. Bila isteri minta cheese cake pun dia kata mahal sampai sanggup bawa ke sini bila isteris sakit.

Salam admin, aku nak kongsi kisah manis hidup aku dengan korang. Cukup manis kalau dikenang semula. Aku seorang suri rumah sepenuh masa, jana duit dengan jual barangan online je. Dalam banyak – banyak kejadian, aku nak cerita satu ni je kat korang. Satu hari aku teringin sangat nak makan cheese cake leleh yang orang duk […]

Continue Reading

Tujuh barang ini seharusnya elak ditinggalkan di dalam kereta. Rupa rupanya ubat ubatan dan kaca mata antara 7 benda yang tidak patut tinggal di dalam kereta

Kereta merupakan kenderaan utama yang penting bagi membolehkan seseorang itu bergerak. Tak dinafikan ada juga yang menyimpan barang-barang peribadi seperti kasut, buku, botol air dan banyak lagi. Pun begitu, ada sesetengah yang tidak perasan barang-barang yang diletakkan mempunyai kandungan yang bahaya jika ditinggalkan terlalu lama dalam kereta. Anda perlu tahu, tidak semua barang peribadi akan […]

Continue Reading

Gadis ini kecewa apabila ada lelaki cuba ngorat hanya bawa kereta Bezza. Ini penjelasannya kenapa dia kecewa.

Zaman sekarang ni, kalau seseorang tu mampu miliki sebuah kereta pun dah kira beruntung. Tak kisahlah kereta apa sekali pun, baru ke second hand ke atau jenama apa sekali pun asalkan ada kenderaan nak ke mana-mana. Tapi, bagi sesetengah orang jenama kereta itu penting dan melambangkan status atau kekayaan seseorang. Seperti seorang wanita ini yang kecewa bila […]

Continue Reading