Pada mulanya suami nak jaga sendiri anak mereka setelah berpisah. Sekali bila dah sebulan ini pula yang berlaku.

Gambar sekadar hiasan. Aku ni recently single mother. Terngiang2 lagi ucapan berpisah di mhkamah tu. Tapi secara zahirnya, aku dah jadi single mother dari bulan 10 2018 bila ex keluar rumah. Mula2 dia bawak lari anak kami yg sulung, marah jugak la aku walaupun anak sulung dah 6 tahun. Sebulan dia “cuIik” last2 dia pulangkan […]

Continue Reading

Tular pengantin muda ini dikatakan sudah berpisah. Sekali ibunya tampil jelaskan hal sebenar.

Tanah Merah: “Siapa tidak tertekan apabila rumah tangga baharu dibina itu dikatakan runtuh dan mereka berpisah, sedangkan anak dan menantu saya sedang bahagia,” kata Zalaha Hassan, ibu kepada pasangan pengantin remaja yang berkahwin hujung tahun lalu. Zalaha, 57, berkata, berita mengejutkan mengenai anaknya, Ahmad Faris Umar Alwi, 18, dan menantu, Nurin Irdina Mohd Muhizan, 16, […]

Continue Reading

Tak sangka baju kelawar boleh menjadi salah satu masalah besar buat satu pasangan ini. Warganet mula berang apabila tahu punca wanita ini berpisah.

Dalam kesibukan kerja ditambah dengan tugas menjaga anak, ada masanya para isteri tidak sempat untuk berhias. Namun siapa sangka, hanya kerana isteri memakai baju kelawar boleh menjadi punca berpisah. Baru-baru ini, tular di laman Twitter isu pemakaian baju kelawar yang menjadi topik perbualan hangat warganet. Menerusi satu paparan skrin perbualan, seorang wanita mend4kwa dia bergelar […]

Continue Reading