Pasti anda buntu apa yang perlu anda lakukan pada si bulus sekiranya pulang beraya. Ini antara tips untuk anda tinggalkannya.

Biasanya bila dah tiba penghujung bulan Ramadhan ni, semua orang dah buat preparation nak balik kampung kan. Servis kereta, kumpul duit minyak and tol, dah start packing dan macam-macam lagi la. Semua dah tak sabar nak balik raya. Tapi pada mereka yang ada bela kucing mesti pening nak tinggalkan kucing dekat rumah. Kalau sempat boleh […]

Continue Reading