Suami gaji tinggi tapi lebihkan pada kereta. Bila isteri minta cheese cake pun dia kata mahal sampai sanggup bawa ke sini bila isteris sakit.

Salam admin, aku nak kongsi kisah manis hidup aku dengan korang. Cukup manis kalau dikenang semula. Aku seorang suri rumah sepenuh masa, jana duit dengan jual barangan online je. Dalam banyak – banyak kejadian, aku nak cerita satu ni je kat korang. Satu hari aku teringin sangat nak makan cheese cake leleh yang orang duk […]

Continue Reading