Nenek desak gadis ini dengan lelaki pilihan. Sebelum kahwin dah buat perjanjian tak boleh sentuh benda tu. Mengejutkan dalam diam lepas kahwin suami nekad untuk sentuh juga sampai isteri jadi macam ni.

Salam semua. Saya berkahwin dengan lelaki pilihan nenek saya, Lelaki itu Kawan saya dari kecil. Saya tidak punya perasaan apa2 sama dia saya cuma anggap dia kawan. cuba bayangkan, Bagaimna hidup dengan orang yang Saya anggap Saudara, tidur sama2 dia. berkawan dari kecil perangai baik buruk dia saya tahu semua. Tapi keluarga saya pulak tengok […]

Continue Reading

Selama ini hidup dah macam suami isteri tapi lepas check in malam tu gadis ini nekad nak baca semua mesej dalam hp. Rupa rupanya selama ni lelaki ini ada sorok sesuatu buat gadis ini terkedu.

Asalnya saya tak tahu nak start dari mana. Tapi tak apalah saya cuba. Kisah ni benar.. betul-betul terjadi. Pada diri saya. Terlebih dahulu maafkan saya kalau kisah saya ni buat pembaca marah. Skit hati dan macam-macam lagi. Segala kekurangan dan kebo dohan saya adalah salah saya sendiri, cumanya saya minta doakan terbaik untuk saya. Mula […]

Continue Reading

Dalam bank ada simpanan sampai 30 ribu tapi tak bagi tahu suami walaupun dia tengah susah. Suami sampai beli semua barang rumah second hand hanya kerana tak cukup duit.

Nama aku Murni, seorang pegawai kerajaan dengan Gred 44. Berusia 36 tahun dan mempunyai anak anak. Aku sudah 13 tahun berkahwin, dengan seorang suami yang mempunyai pekerjaan tetap tetapi tidaklah bergaji setara aku. Apa yang ingin aku kongsikan adalah berkenaan sikap suami aku. Walau dia tahu, gaji aku besar, tetapi dia tidak pernah bertanya apa […]

Continue Reading

Perut dah makin memboyot tapi mak ayah masih lagi minta duit hantaran 15k dan desak buat majlis kahwin. Demi nak jaga hati mak ayah wanita ini terpaksa setuju. Terkedu akhirnya ini yang jadi pada pasangan ini.

Assalam admin, harap admin boleh tolong postkan confession ni. Maaf jika luahan hati aku ni agak panjang. Nama aku Zara. Hidup aku sekarang ni ibarat ditelan mt mak, diluah mt bapak. Aku baru je menikah (simple je dekat pejabat agama tahun lepas) dan sekarang tengah tunggu hari untuk first baby. Ceritanya macamni… Masa bertunang dulu, […]

Continue Reading

Nekad untuk kahwin satu lagi sampai siap bandingkan isteri dengan kekasih lama. Mengejutkan tengok isteri tidak marah tapi apa yang isteri buat memang buat suami terduduk.

Membaca kisah-kisah yang ada di dalam ini membuatkan saya pun turut ingin berkongsi cerita. Saya merupakan seorang yang lelaki yang suka bersosial, berkerjaya, berpelajaran tinggi-lulusan oversea, telah berkahwin dan dikurniakan dua orang cahaya mata. Baby kedua baru sahaja lahir baru-baru ini. Isteri juga sama, mempunyai master dalam bidangnya dan kerjaya yang stabil. Sebelum berkahwin, saya […]

Continue Reading

Dapat suami yang suka main game dan kaki perempuan. Tapi wanita ini tetap mengalah kerana fikirkan ank ank. Akhirnya ini yang terjadi buat wanita ini terkedu.

Aku budak UIA dan aku dah kawen. Aku kawen dengan suami tecinta lepas 2 tahun kami berkawan. Dalam masa 2 tahun tu aku banyak kali nak putus sebab rasa macam xserasi dan xyakin. Tapi xputus jugak. Dia xnak lepaskan aku. Aku tepikat kat dia jujurnya sebab dia cute. Lepas dah kawan, aku find out yang […]

Continue Reading

Niat untuk hantar bantuan. Terkedu bila tiba tiba nampak suami berdua dalam selimut. Lepas je suami kahwin isteri pertama terus jadi bibik. Akirnya ini yang jadi pada isteri.

Foto sekadar hiasan. Hai.. Nama aku Piya, umur 30-an, dah berkahwin dan ada anak seorang. Terima kasih kalau Admin siarkan cerita aku dan aku bagi warning. Cerita ini memang sangat panjang. Sebab aku ni memang banyak mulut. Haha. Tak syok la pulak kalau cerita sikit sikit. Alhamdulillah musim PKP ni aku takdelah bosan sangat duduk […]

Continue Reading

Janji nak duduk rumah sendiri lepas kahwin. Tapi bila dah nikah suami heret isteri duduk sekali dgan mrtua. Rmh yang sedia ada suami srh sewakan. Akhirnya ini yang jadi pada wanita ini.

Janji nak duduk rumah sendiri lepas kahwin. Tapi bila dah halal masa PKP suami heret isteri duduk dengan mertua. Rumah yang sedia ada suami nekad untuk sewakan. Akhirnya ini yang jadi pada wanita ini. Foto sekadar hiasan. Tujuan aku tulis article ni bukan untuk mengaibkan mana mana pihak. Sekadar luahan perasaan yang menghantui diri aku. […]

Continue Reading

Rasa semacam bila tengok isteri dia. Polis ini syak sesuatu tentang isterinya dan tergamam ini yang terjadi

WALAUPUN masa bersama keluarga begitu terhad, seorang anggota polis cuba menjadi suami yang terbaik untuk isteri dan dua anak perempuannya. Selain menjaga dua anak perempuannya masing-masing berumur empat tahun dan setahun, isterinya juga mengambil upah mengasuh tiga kanak-kanak yang masih kecil. Sesekali anggota polis itu berusaha mencari masa untuk pulang ke rumah bagi membantu isterinya apabila […]

Continue Reading

Rela berkahwin walaupun sudah mencapai gelaran sebagai pelajar cemerlang. Mengejutkan bila satu rahsia ini diluah oleh si suami.

Assalamualaikums hai.. saya Linda… saya berasal dari kelantan… saya sedih dengan Takdir hidup saya… apa sal4h saya saya dibesarkan disebuah keluarga yang tidak berada. saya berkahwin kerana terpaksa… mak saya pergi buat selamanya kerana sak1t sewaktu saya berusia 16 tahun.. saya anak tunggal..1 Tahun saya meratap1 pemergian mak… ayah yang jaga saya. Saya tak ada […]

Continue Reading