Ramai lagi yang tak tahu rupanya ini tabiat pelik TokTi sebelum nak hiburkan peminat dekat atas pentas

artis

Menerusi satu klip yang dikongsiakn di Tiktok berkenaan penyanyi terkenal tanah air iaitu Dato Siti Nurhaliza membuatkan ramai tidak sangka bahawa penyanyi terkenal tersebut melakukan satu adegan yang cukup membuatkan ramai terpegun. Tokti yang dikatakan mempunyai suara yang unik dan merdu itu dirakam sebelum beliau menghiburkan para peminat beliau dalam sebuah konsert hiburan. Mengikut sumber yang diperoleh, Siti Nurhaliza yang kini sudah begitu biasa dalam dunia hiburan masih melakukan rutin yang ditunjukkan di laman Tiktok berkenaan sikap beliau yang masih mengingati Tuhan dengan mendoakan agar konsert untuk hiburkan para peminat beliau berjalan dengan lancar. Aksi beliau itu membuatkan para peminat terkejut kerana ramai yang tidak menyangka penyanyi ikon no 1 negara masih rendah diri dan sentiasa bergantung harap pada Pencipta.

Berikutan itu, aksi tersebut membuatkan ramai menyatakan bahawa kini Tokti banyak melakukan konsert dengan berlandaskan islamik kerana beliau tahu akan imej beliau sebagai seorang hijabista yang dikenali ramai. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat beliau semoga dapat terus mengejar impian yang diimpikan serta dapat menjadi seorang ibu dan isteri yang terbaik buat keluarga tercinta. Klik sini untuk lihat video.

Komen warganet: @Khloe:Dia penyanyi no 1 pun tetap nervous. Apatah lagi kita ni. @sesejoknurani:lengkap betul pakej Dato siti ni..no 1 suara sedap lemak merdu,2 cantik g1ler .3 dagu Tu Mahal sbb trbelah. @Haiezzah Nazz:saya bca doa mulut kumat kamit masa test jpj…. @Khalijah Hamid212:dia baca ilmu tu, suara merdu dan penyeri wajah. @user6514846817207:ya betul tu…sbab tu DSSN tetap unggul sampai skg … Allah swt blessed her. @(Ayie):tekejut tgk ramai depan stage lepas tirai di tarik spontan tejelir. @nor:sentiasa menjaga penampilannya sebagai penyanyi muslimah. @AB.JALIL:setiap permulaan kerna dgn doa..moga ada keberkatan darinya @Hudd:nervous juga walaupun otai .. Sumber, Tiktok dan Instagram Sumber, http://www.mediakita.dnq.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published.