Luah rasa takut dengan anak perempuannya, Shah Rukh Khan tampil dedah apa yang jadi jika kerja sampai lewat malam

Viral

Shah Rukh Khan takut mendengar jeritan Suhana ketika masih kecil. Pelakon Bollywood terkenal Shah Rukh Khan mengakui dia mempunyai perasaan takut terhadap anak perempuannya iaitu Suhana Khan ketika masih kecil. Menurut Shah Rukh Khan, Suhana ketika zaman kanak-kanak gemar memarahinya sekiranya melakukan sesuatu kerja pada waktu lewat malam di rumah. Kongsi Raja Bollywood ini, dia menjadi takut dengan anaknya itu yang mempunyai suara jeritan yang kuat.

“Jika saya berjaga sehingga lewat malam di rumah, atau melakukan beberapa perkara, anak perempuan saya marah saya dengan tegas. Saya jadi takut dengan dia bila dia menjerit marah. Walaupun dia kecil tapi suaranya sangat kuat,” kongsi Shah Rukh Khan. Untuk rekod, Shah Rukh Khan berkahwin dengan Gauri Khan pada 1991 dan mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Suhana Khan, Aryan Khan serta AbRam Khan. Sumber, Hindustantimes

Dapat Luangkan Masa Berharga Bersama Anaknya, Sinar Baharu Buat Shah Rukh Khan Kiαn Menjelmα?

Sejurus permo.ho.nan ik.at ja.min Aryan Khan dito.lak pada Rabu, ayahnya merupakan pelakon terkenal Bollywood,  Shah Rukh Khan melawatnya di Pen.ja.ra Arthur, Mumbai pada Khamis lepas. Dalam pada itu, ini adalah lawatan kali pertama ‘superstar’ itu dengan puteranya yang berumur 23 tahun selepas di.ta.han oleh N.C.B di kapal di luar Mumbai. Dapat dilihat, Shah Rukh Khan, 55, telah mengambil masa kira-kira 20 minit di pen.ja.ra berikut. Apa yang menyedihkan, permohonan ikat jamin Aryan Khan telah ditolak buat kali kedua, malahan ra.yu.an ja.mi.nan akan dibawa ke Mah.ka.mah Tinggi Bombay untuk tujuan lanjut.

Tambahan pula, anaknya itu dikatakan akan merayakan Deepavali di penjara disebabkan mhkamah akan berehat panjang dalam beberapa bulan. Pada hari Jumaat, Aryan diberikan kesempatan untuk membuat panggilan video bersama keluarganya. Menerusi laporan NDTV, pe.gu.am yang mewakili Aryan, Satish Maneshinde dan Amie Desai akan membawa per.mo.ho.nan i.kat ja.min tersebut ke Mah.ka.mah Tinggi Mumbai.

Sekadar info, kedua-dua pe.gu.am itu menge.lu.ar.kan hujah dimana tia.da penemuan sebarang jenis da.dah pada anak g.u.a.m mereka (Aryan) ketika ser.bu.an dijalankan. Walau bagaimanapun, age.nsi an.ti d.dh negara itu mene.kan.kan bahawa mereka ada bukti yang jelas bahawasanya Aryan berkemungkinan ter.libat dengan k.e.s tersebut. Hal ini berpandukan rekod perbualan menerusi aplikasi Whatsapp milik Aryan dengan ahli-ahli k.a.r.t.e.l tersebut. Dalam pada itu, Aryan dita.han bersama tujuh yang lain termasuk dua wanita oleh N.C.B di sebuah kapal persiaran di pantai Mumbai pada 3 Oktober. Semasa aktiviti ser.bu.an, Aryan dikatakan bersama dua kawannya iaitu pelakon, Arbaz Seth dan pereka fesyen, Munmun Dhamcecha.

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.