Nampak macam buat operasi hidung, ini respon dari Lanaa bila ada yang tegur hidung dia nampak lain

artis

Pelakon kelahiran Sarawak, Lana Nodin atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nordin merupakan antara artis Malaysia yang bernikah dengan Mat Salleh. Dikurniakan dua orang cahaya mata, pelakon berusia 40 tahun itu kelihatan begitu bahagia dengan suami tersayang iaitu Mohd Daud McKienzie. Malah pelakon filem Lagenda Budak Stan 2 Katerina itu juga tidak lokek berkongsi aktiviti harian mereka sekeluarga di media sosial buat tontonan para peminatnya. Selepas tampil dengan beberapa siri kontroversi membabitkan tindakannya yang lantang bersuara mengenai pelaksanaan vaksin Covid19, kali ini pelakon dan usahawan, Lana Nodin sekali lagi jadi perhatian warganet apabila seringkali muncul di instagram bagi mempromosikan kedai bakeri miliknya.

Menerusi entri itu, Lana memaklumkan gudang bakeri terbesar Lana s Bakery Land bakal dibuka tidak lama lagi. Menurut Lana, ianya gudang jualan bakeri borong yang dikatakan terbesar di kawasan Kota Damansara dimana menjual produk bakeri serta bakeri air tangannya. Bagaimanapun, bukan barangan kedai yang menjadi tumpuan tetapi perubahan pada hidung pelakon drama Suamiku Lelaki Pndosa itu yang didkwa semakin pelik.

Bukan itu sahaja, timbul beberapa spekulasi yang mengatakan aktres itu menjalani operasi melakukan rawatan pada bahagian tersebut. Menjengah di ruangan komen, Lana atau nama sebenarnya, Mazlina Hasan Nordin, 42, tidak hanya berdiam diri dengan d.akwaan tersebut apabila dilihat membalas komen warganet secara sinis kerana mengaitkan keadaan hidungnya itu dengan suntikan vaksin. Untuk rekod, Lana Nodin mendirikan rumah tangga bersama pemain bola tampar Amerika Syarikat, David McKienzie pada 15 Mei dan dikurniakan dengan dua orang cahaya mata iaitu, Gia Quinn McKienzie, 5 dan William Daud McKienzie, 3.

Kredit : TV3/IG. PERHATIAN, Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Lana Nodin Dah Balik Malaysia Siap Buka Kedai, Sekali Ini Soalan Pertama Rita Rudaini Tanya Buat Ramai Setuju. Tak sangka diam-diam, pelakon terkenal Lana Nodin rupanya sudahpun pulang ke tanah air dan siap mempunyai gudang bakeri terbesar yang akan dibuka tidak lama lagi. Lana dedah dia juga teruja untuk lancarkan gudang jualan bakeri secara borong yang merupakan terbesar di kawasan Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor. “Dengan rendah diri , @lanabakeryland coming soon…very very soon pada bulan ini. So bakers bakers harap bersabar, kite akan launch wholesale bahan bakeri milik bumiputra pertama di malaysia yang terbesar area Kota Damansara…“Bukan saja bahan bakeri malah kite ada readymade roti roti dan pastry untuk mereka yang nak rasa produk dari air tangan Lana , One Stop Center, ” Where Everyone Can Bake” Bismillah,” tulisnya.

Suami kepada pelakon terkenal, Mohd Daud McKinzie tampil dedahkan berita gembira tersebut di laman sosial instagram miliknya. Perkongsian tersebut tarik perhatian ramai pengikut yang ramai luah rasa teruja dan tampil ucapkan tahniah di atas kejayaan tersebut. Tak ketinggalan, Rita Rudaini tampil berikan soalan panas adakah golongan yang belum ambil vksin CvdI9 sepertinya dibenarkan masuk. “Yang tak vaksin macam ‘kami’(saya) boleh ke masuk kedai hang (awak)? Ke hang nak sangkut signboard depan kedai ‘Hanya Yang Berdose Dose Sahaja Dialu-alukan?’” tanyanya. Malah komen tersebut juga dibalas oleh Lana yang dedahkan kedai miliknya tidaklah amalkan diskriminasi pada golongan yang tidak mengambil vksin malah gudang bakeri miliknya bakal mengalu-alukan setiap kedatangan walau sesiapa pun.

“Ampa (awak) rezeki tak salah alamat….kun fa ya kun…anyway Cik Rita kedai kami tak amalkan diskriminasi, semua orang dialu-alukan… Vksin ke tak, booster ke tak booster ke semua dijemput datang…rezeki jangan ditolak msvh jangan dicari…. Anyway kami memang masih sendu sebab tak banyak keluar TV,” katanya berseloroh. Tahun lepas, lana dan keluarga pulang ke AS dimana negara tempat lahir suaminya, David McKienzie dan jelas kelihatan seolah olah hendak menetap di sana. Lana dan Rita juga pernah menjadi bualan hangat warganet apabila lantang bersuara mengenai vaksinasi CvdI9 di Malaysia sehingga didkwa sebagai anti-vks.1n. Sumber, Gempak

Lana Nordin Muat Naik Gambar Suami Main Bola Tampar Wakil Sabah. Tapi Ini Pulak Respon Dari Rita Rudaini Buat Ramai Yang Terdiam. Pelakon Lana Nodin menyeru orang ramai untuk memberikan sokongan terhandal suaminya, Mohd Daud McKienzie yang menyertai Liga Bola Tampar Malaysia mewakili negeri Sabah. Menerusi laman sosial Instagram, Lana berkongsi foto suaminya ketika beraksi menentang pasukan Putrajaya pada malam tadi. “Jom support tengok volleyball live di Astro Arena 801 sekarang. My hubby @david_mckienzie bermain untuk pasukan Sabah,” tulis Lana di ruangan kapsyen.

Namun komen Rita Rudaini turut jadi perhatian ramai apabila bertanyakan adakah “suami” nya turut berada di sana, Menerusi platform TikTok pula, seorang pengguna berkongsi aksi hebat Daud di siaran langsung perlawanan bola tampar pada malam tadi. Daud yang merupakan bekas pemain bola tampar Amerika Syarikat di sukan Olimpik mempamerkan persembahan yang cemerlang yang menyaksikan mereka menewaskan pasukan Putrajaya untuk menempah tiket ke perlawanan akhir menentang Selangor pada malam ini. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargamaya sangat kagum melihat servis hantaran bola yang dilakukan Daud cukup bertenaga. Sumber, Instagram Lana Nodin

Leave a Reply

Your email address will not be published.