Tular rakaman wanita menangis dpkul tunangnya, sekali pasangan ni tampil ceritakan hal yang sebenar

Viral

Tular sebuah video menunjukkan seorang wanita yang travma, didekati beberapa wanita, dipercayai telah dipvkul tunangnya. “Pasal benda kecik je…” Perkongsian di Tlktok mendapat perhatian ramai yang g,ram dengan tindakan lelaki tersebut, berani menaikkan tangan ke atas wanita. Dari pertanyaan orang ramai, wanita mngsa pukvl tersebut membuka cerita bahawa pergadvhan tercetvs kerana benda kecil sahaja, namun tiba-tiba tunangnya mengamvk dan mennukvlnya… Video 1, klik link

Dah dikepung orang awam. Lelaki tersebut pula dilihat telah dikepung orang awam akibat tindakannya memukvl wanita berkenaan. Malahan, slap dima,rah dan diteggr oleh beberapa orang lelaki atas tindakan kasar yang dilakukan. “Tinggalkan je dik, tk boleh buat suami orang gitu…” Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet ger,am melihat apa yang berlaku di samping menasihatkan wanita berkenaan agar segera angkat kaki dari lelaki panas ba,ran begitu.

Malahan, ramai juga yang memberi nasihat bahawa lelaki yang bar,an, sukar diubah. “cari laki yg klakar…xhnsem xpa..tpi sntiasa snyum.. Putus je sis..jngn anggap.. “ohh dia pnas baran rupanya, tapi aku prcaya lpas khwin aku boleh ubah dia. NO.. merana diri nnti”. “Tinggal kan dia, kawen dengan syaa”. “apa pon alasan laki to ..Klau dh baran kaki tangan senang naik ..baik fikir seabis baik ..k,es sy dulu lebih kurang mcmni nasib blom tunang putus je”. “by the way tudung merah to lawa”. “siapa pompuan to baik la putus tunang sblm kawin.. ni baru tunang dah kawin Ig la. baik selamatkan dr dulu sis” Video 2, klik link

“Biasa Iah kan dalam hubungan mesti ada gaduh2…” Susulan tularnya video tersebut, muncul satu video penjelasan, menyatakan bahawa mereka kini telah berbaik. Malahan kedua-duanya juga mengatakan bahawa pergadvhan adalah biasa dalam perhubungan, buat warganet garu kepala. Sumber : Redaksi

Semasa Tunang Suami Sangat Penyayang Pada Anak Tiri, Sekali Ini Kelakuan Suami Terhadap Anak Selepas 3 Hari Nikah

Assalammualaikum min, mintak hide kan profile. Saya nak meluah rasa, sebab saya ni overthinking n deprsion dan tnya pendapat orang ramai. Dulu saya singlemom anak sorang, umur anak baru 3 tahun lebih. Saya baru bernikah febuary baru ni. Lebih kurang sebulan lebih baru. Yang saya pelik suami saya totally berubah selepas kawin. Masa dalam ikatan pertunangan dia beria nak buat semua perkara untuk saya. Sampai saya rasa yakin dia boleh terima saya dan anak seadanya, perangai dia memang caring sangat. Layanan dia dekat anak saya sebelum kami nikah memang bagus sangat sangat, tapi lepas nikah, bila balik kl sampai ja rumah mak mertua saya, dia berubah. Dia totally berubah macam bukan orang yang saya mula mula kenal. Dia tak rasa risau pun saya pergi kerja jauh jauh naik moto. Tak pernah dia cakap perkataan ‘berhati2 pergi kerja’. Masa ikatan tunang even saya singlemom saya kekok nak salam tangan dia.

After kawin ni, saya rasa nak lah hormat dekat husband sendiri, saya salam dia tapi dia acuh tak acuh macam takrela saya salam dia, saya tak bercinta before nikah dengan dia. Dia ajak saya bercinta lepas nikah. Selepas nikah saya sahaja yang beria sedangkan laki saya lebih seronok chat perempuan lain dekat facebook .Saya sedih, sebab saya baru berkawin dan saya tgok phone dia banyak no contact perempuan, dan still brhubung dengan prmpuan2 yang dichat sblm kami nikah. Paling malang bila hari ke 3 kami nikah anak saya sakit muntah muntah, mmg mkn je munth. Dia bole cakap anak saya saje je muntah, masa tu dekt kedai makan. Anak saya munth, terus hilang selra makan saya sebab anak saya sakit bukn main2, after balik kedai mkn tu saya ajk dia pergi hospital, dia bole ignore je kata dia penat. Saya ambik grab bawak anak saya pge hospital. Jatuh air mata saya time tu, dengan tgn berinai dukung anak taksihat. Semua orang tengok je saya msa tu.

Memang rasa down.. Saya taktahu motif dia kawin dengan saya. Saya mengdu saya sakit demam. Dia suruh saya telan ubat rehat, saya kata nak pege klnik dia ignore je, bahkan takde pun chat pape kat saya, tnya dah makan ke oky ke tak. TAKpernh kluar prktaan caring dri mulut laki saya, baju saya bwk pergi dobi sendiri naik moto dengan anak lagi baju lagi. Makan saya kena cari sndri.. Saya rasa macam saya terjerat dlam keputusan saya sendiri.. Dia langsung takpeduli kesihatan saya dengan anak, makan mnum kami. Dia buat hal dia sendiri je.Dia masih simpan kenangan dengan ex lama dia.. Mmg saya tgok pic dengan video2 dyorang memang sgt indah. Exgf dia mmg serius cantik tapi tinggalkn dia sebab laki lain n nak kikis duit dia je.. Dia takbole move on sbb sayang n prmpuan pun cntik jauh bz dri saya.Laki saya ni katgri perempuan bnyk reject sbb dia takde rupa. Saya plak accpt dia sbb nmpk ktulsn dia before nikah. Rupanya hampa.

Selama sbulan lbh ni saya dah penat beria, saya jadi down. Smpai rasa nak bonvh diri. Sebab saya ad ment4l illness. Saya ingt dengan nikah anak saya akn dapat kasih sayag sorang ayah, saya dpt lelaki yang bole jga kami, tapi sebaliknya, anak saya buat hal sikit, menangis.. Dia kata anak saya mengada, budk lain okay je. Dia selalu compare dengan anak orang lain, dia takpernh sentuh anak saya, cakap pun kasar. Anak saya jadi membrontk. Adakah hbgn saya bina skrg ni toksik? Apa perlu saya buat lagi, nak berpisah takut family hentam saya lagi. Jiwa saya derita.. Saya tak nampk future lagi. Saya dah usaha tapi dia tak menyokong usha saya. Saya penat. Saya nak psgn dunia akhirt. Tapi dia menolak mentah2 dan kenapa even perempuan yang dia chat tu dah tahu dia dah kawin still reply chat dia lagi. Saya takkuat pendam sorang 2. Maaf huru hara, sebab saya dah celaru. Mengeletar tgn nak taip. Nak luahkn. Perlu ke saya berpisah atau bertahan. Plezz bgi nsihat untuk saya. Jangan kritik. Sumber, kisah rumah tangga

Leave a Reply

Your email address will not be published.