Sampai halau macam tak berduit, Sekali wanita dedah sesuatu tentang store minyak wangi buat ramai setuju

Viral

Memang tak asing lagi kita dengan video viral terkini. Baru-baru ini tular di applikasi TikTok, hantaran video oleh seorang pengguna yang meluahkan rasa tidak puas hati kepada seorang pekerja di sebuah kedai minyak wangi terkenal. Menerusi video tersebut, dilihat pemilik video yang juga merupakan pelanggan telah datang untuk membeli minyak wangi di kedai tersebut namun telah dihalau keluar oleh pekerja tersebut. Difahamkan, pekerja tersebut menghalaunya keluar kerana didakwa tidak mengimbas MySejahtera. Namun, menurut wanita itu sebenarnya dia sudah pun mengimbasnya sebelum memasuki store berkenaan. Jangan layan customer macam tak ada duit la yer dasar pemalas. Malah, wanita itu juga mendakwa pekerja itu juga telah memberi layanan seperti pelanggan yang datang tidak mempunyai duit untuk membeli di kedai minyak wangi tersebut. “Elok la gaduh dengan customer @store tolong la kenapa ada staff macam nie apa salah aku pon aku tak tau baru masuk dah kena halau outlet ioi mall puchong” tulis wanita berkenaan dengan berserta tag nama store berkenaaan. klik link

Dapat juga meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet bersetuju dengan dakwaan wanita itu kerana ramai pelangan yang pernah mengalami situasi yang sama. Weh kakak aku baru kena dua hari lepas, minggu lepas aku kena kata warganet lagi. “Sebab tu I suka beli online. Sebab I malas jumpa orang macam ni. Padahal kerja makan gaji je. Kita membeli ni banyak duit dari dia berkerja,” tulis seorang pelanggan. “Tengok masa tu awak pakai apa, maksud saya imej awak masa tu. Actually pekerja tu tak patut layan even tho customer pakai selipar jepun je,” tulis seorang lagi pengguna TikTok. Membalas perttanyaan tersebut, pemilik akaun berkenaan berkongsi pakaian yang di pakai ketika masa kejadian. Sumber, rose merah

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.