Buka tudung sebab dapat laki lagi muda, akhirnya Erin tampil bersuara buat ramai yang terkedu

artis

Bekas isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan, Dr Erin mencur1 perhatian warganet selepas dilihat tampil ‘free hair’ baru-baru ini. Gambar menunjukkan Erin tidak lagi bertudung mengejutkan ramai namun menurut tuan empunya badan, dia tidaklah membuka tudung sepenuhnya. Bukan itu saja, menerusi Instagram, Erin telah menafikan bahawa dia tidak lagi memakai tudung kerana baru berkahwin dengan lelaki yang lebih muda. Ramai tanya kenapa free hair. For your info suami-suami saya memang kebanyakan muda, nak buat macam mana Allah hantar yang muda-muda.”

Jelasnya lagi, sejak dulu dia memang ‘free hair’ dan menurutnya, status suaminya yang lebih muda tidak seharusnya dikaitkan dengan penampilan terbarunya yang tidak lagi berhijab. Jangan kata suami muda so saya kena jadi muda dan sebab dia muda nak jadi muda dan buka tudung. Tidak langsung sebab dia kenal saya, saya dah freehair dan dia tak tahu pun saya siapa.” Terdahulu, tindakan Erin tampil tanpa bertudung mendapat perhatian ramai warganet namun katanya dia tetap menunaikan solat dan tidak lupa tanggungjawab kepada Allah. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber, beautifulnara

Lepas Tular Imej Terbaru Dr Erin. Kali Ni Bekas Isteri Daie Farhan Dedah Dah Bina Rumah Tangga Baru Dengan Lelaki Muda. Selepas panas dengan imej terbaharunya yang dilihat sudah tidak lagi bertudung dan berambut ‘blonde’, bekas isteri Da’i Farhan yang dikenali sebagai Dr. Erin dikatakan sudah berkahwin dengan seorang lelaki muda. Menerusi kenyataan terbaharunya di dalam kemas kini di akaun Instagram miliknya mengucapkan terima kasih kepada keluarga mentuanya kerana menerima dia seadanya.

Malah dia memberitahu dia bersama lelaki yang dipercayai suaminya kini sedang menyiapkan rumah baru mereka. “My in-law familia. Terima kasih mak, kakak-kakak, adik-adik sepupu sepapat yang datang tolong bagi siap rumah kami ni.. Dan terima kasih kerana menerima diri ini seadanya.. Terima kasih atas segala kasih sayang ini…,” tulisnya. Menerusi entri itu menunjukkan ramai sedang mengemas rumah serta seorang lelaki muda yang didkwa suaminya sedang mengecat rumah. Entri berkenaan mendapat perhatian pengikutnya yang mengucapkan ucapan tahniah. “Alhamdulillah Tahniah,” ucap salah seorang warga maya“Alhamdulillah.. Doa yang baik-baik terus melangkah semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa…,” komen salah seorang pengikutnya.

“Puan Erin lebih terbuka dan happy dengan perkahwinan kali ni. Impian setiap wanita bila berkahwin adalah dapat suami yang boleh terima dan faham diri pasangan dia juga keluarga terutama mertua. Semoga berkekalan,” doa salah seorang warganet. Menerusi entri terdahulu, Dr Erin dilihat berkongsi mesra fotonya bersama seorang lelaki muda dan kacak yang difahamkan seorang model. Namun sehingga kini dia hanya memberi bayangan bahawa lelaki itu suaminya. Sumber, Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.