Isteri cantik dan berpelajaran tinggi, tapi suami masih menaruh harapan pada kekasih lama dan ini sebabnya

kisah rumah tangga

Assalamualaikum min, tolong hide profile saya. Saya ni umur 27 dah kawin 4 tahun lebih dan ada 2 orang anak. Saya ni jatuh cinta kat suami sejak kali pertama kami jumpa tapi masa tu suami saya tengah hangat bercinta dengan sorang nurse klinik lain. Saya nak cuba dekati suami masa tu tapi dia asyik mengelak dengan saya. Entah kenapa tak ada angin tak ada ribut perempuan tu kawin dengan orang lain. Suami saya kecewa sangat sampai demam-demam dan mintak transfer. Saya pun sedih tengok keadàan dia. Nak jadi cerita kawan lama mak saya merisik saya untuk anak bujang dia, bila saya tau anak bujang dia tu orang yang saya suka saya. ya Allah, macam orang mengantok disorong bantal.

Saya terima tanpa banyak tanya. Saya sangka suami saya gembira jugak. Tapi macam saya je yang terhegeh-hegeh dengan dia, tapi dia tak pernah lah marah-marah saya, tapi dari cara dia saya tau dia tak ikhlas terima saya. Nafkah zahir baatin pun umpama macam laksanakan tanggungjawab je. Itupun saya yang god4 dia, kalau tak dia tak kisah pun. Saya cek hp dia memang dia tak ada contact perempuan lain tapi bila saya tengok fb dia bahagian search tu ex gf dia. Start tu saya stalk perempuan tu. ye. suami saya selalunya akan like kebanyakan love kat semua status perempuan tu. Saya jadi bengang. Kebetulan saya tengah hamil dan perempuan tu belum hamil lagi walaupun dah 2 tahun kawin awal dari kami. Masa tu saya pujuk hati.. Saya rasa saya dah menang.Tapi suami tetap dingin, bila saya bersalin suami lebihkan anak kami, tak lama lepastu perempuan tu pun hamil, sekarang anak kami dah 2, perempuan tu anak baru sorang.

Dia memang payah hamil, tapi suami saya masih stalk dia. Saya pelik saya lagi muda lagi cantik dan pelajaran lagi tinggi dari perempuan tu sedangkan perempuan tu pulak nurse sijil je g€mvk pulak tu walaupun baru anak sorang dia lagi tua dari saya. Tapi kenapa suami saya masih stalk dia.? Pernah sekali saya ternampak suami saya menangis bila saya intai dari belakang rupaya suami saya tengah stalk fb perempuan tu. Tengah telek gambar perempuan tu. Saya kecewa, saya cantik dan muda. Tinggi pelajaran satu dan dah bagi 2 anak dah, kenapa masih ingat perempuan tu ? Baru2 ni kami terserempak kat mall, Saya tengok perempuan tu dengan suami dia bahagia. Sakit hati tegok mereka ketawa suami isteri, sedangkan suami saya.? Depan family dan orang luar ja nampak senyum dengan saya, bila tak ada orang kami bagai orang asing, saya pelik. Perempuan tu yang curang dan sakiti suami saya tapi kenapa dia bahagia.? Suami saya tak curang dulu tapi dia macam tak bahagia dengan saya. Saya rasa perempuan tu sudah m4ndr€m suami saya. Apa perlu saya buat? Saya rasa nak jumpa perempuan tu dan bagi pen4mp4r je. Sumber, Kisah rumah tangga

Leave a Reply

Your email address will not be published.