Ingatkan kucing tahu makan tidur je. Sekali gelagat ini buat ramai yang terhibur.

Haiwan Hiburan

Kucing adalah binatang peliharaan yang sangat comel. Biarpun tidak diberi akal fikiran, namun jangan terkejut, kucing ini sebenarnya haiwan yang sangat bijak! Tak percaya? Lihatlah perkongsian Mas Mona di laman Tiktok beliau ini. Kucing-kucing peliharaannya pandai memanjat dan menekan pemegang untuk membuka pintu.

Lebih mencuit hati, kucing itu rupanya membawa sekeluarga untuk masuk ke dalam rumah. Bukan itu sahaja, lepas masuk, pandai pula tutup pintu semula. Sangat menghiburkan melihat telatah satu keluarga kucing ini bukan? Warganet turut sependapat mengatakan kucing-kucing ini sangat bijak dan seorang ibu yang penyayang. Tak sangka, kucing pun pandai meniru perilaku manusia.

Komen Warganet:

Sumber : HCL. PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *