Masalah rumah tangga Nadia Brian dan suami mula raih perhatian warganet. Suami Nadia nekad muat naik gambar berserta kapsyen yang mempunyai maksud yang tersirat

artis

DESAS desus mengenai masalah rumah tangga pelakon, Nadia Brian meraih perhatian warganet apabila suaminya, Muizz Nasruddin memuat naik gambar serta kapsyen berbaur kekecewaan.  Dalam muat naik itu, Muizz berkata tiada apa yang lebih menykitkan daripada dikh1an4ti, dikecewakan dan dih1na oleh orang tersayang. 

“Satu hakikat, saya berikan hati dan jiwa. Saya sudah berikan yang terbaik, namun, ia tak mencukupi buat awak. “Tiada apa yang lebih menyaktkan daripada dikh1anati, dikcewakan dan dihna oleh orang yang kita fikir, takkan melukakan kita,” tulisnya yang disertakan dengan emoji hati pech. 

Tambahnya, dia juga yakin bahawa Allah punya perancangan yang lebih baik buat dirinya. “Terima kasih kepada keluarga dan rakan-rakan atas sokongan moral. Saya percaya, Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya. “Insya-Allah, keadilan akan terbukti,” tulisnya mengiringi gambar rona hitam putih yang diambil semasa majlis perkahwinannya. 

Muizz juga turut menanda (tag) nama Nadia di gambar itu.Terdahulu, pada Ogos lalu, Harian Metro melaporkan Nadia menafikan dkwaan rumah tangga yang dibina bersama suami sedang bermasalah.Ia susulan tindakan pelakon itu yang tidak memuat naik gambar bersama suami selepas kali terakhir pada Aidilfitri lalu.

“Saya ada saja kongsi gambar bersama, tapi soal peribadi saya memang tak suka kongsi di media sosial. Apa yang penting dikongsikan ialah mengenai kerja. Tak semestinya tidak memuat naik gambar bersama tak bahagia dan tak gembira.”Memanglah orang tanya, tapi sekarang fokus saya pada ibu dan nenek saya yang tak sihat. Saya tak nak fikir mengenai orang lain. Sekarang ini untuk keluarga dan diri sendiri saja.

“Dengan suami okay saja. Saya tak nak ulas banyak mengenai dirinya. Dia pun perlukan privasi sebab dia bukan orang industri hiburan. Mungkin dia tak biasa. Dia okay dan sentiasa menyokong saya. Saya doa yang baik-baik saja dan harap doa yang baik-baik untuk kebaikan semua orang,” katanya.Menerusi temubual ketika itu, Nadia yang juga pelakon filem Ratu Kala Jengking : Puteri Kernda turut menangis ketika bercakap mengenai rumah tangga.

“Sedih sebab perkahwinan ini kita nak bahagia dan sampai bila-bila. Mungkin ada macam dugaan Allah SWT hantar dan macam mana kita kawal. Apa-apa pun saya berserah kepada hati dan niat dan mencari kebahagiaan.”Biasalah awal perkahwinan akan ada pasang surut. Apa yang penting saya tak buat masalah dalam kerja dan buat masalah dengan sesiapa pun. Saya hanya dengan diri sendiri dan fokus kerja,” katanya.Usaha Harian Metro untuk mendapatkan kenyataan daripada Nadia bagaimanapun gagal.Nadia dan Muizz diijabkabulkan sebagai suami isteri pada 9 November 2018. -metro

Cabar Diri Untuk Buat. Nadia Brian Kongsi Pengalaman Dia Berjaya Buat Satu Aktiviti Ini Walaupun Kaki Dia Baru Sembuh

Pelakon jelita, Nadia Brian ada berkongsi cerita bersama pengikutnya menerusi akaun Instagram miliknya.Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi Brian, mengakui ada perasaan takut dan bimbang untuk melakukan aktiviti ekstrem seperti sukan meny3lam.

Bagaimanapun, Nadia memaklumkan telah berjaya melakukan sukan tersebut atas semangat yang diberikan oleh peminat.“Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.“To be honest, Nadia memang takut nak buat dive. Lagi2, dgn ligaments di ankle siap putvs 2 lagi. Tapi alhamdulillah i managed to challenge myself to do it.

“Itu la orang cakap bila kita betul2 focus, inshaAllah we can do it. Thank u so much to each n everyone yang bagi Nadia semangat, jadi lebih berani & always be positive.“Ok next nak ambil lesen diving! Jom siapa nak teman? #NadiaBrian,” tulisnya.Bukan itu sahaja, rata rata peminat berasa bangga dengan semangat keberanian pelakon berusia 28 tahun itu.Terdahulu, Nadia pernah mengalami luka di bahagian kaki ketika menjalani pengambaran sebuah drama, pada Julai lalu.Video: Instagram Nadia Brian

Tak Boleh Berjalan. Setelah Sekian Lama Menyepi Mengejutkan Bila Tiba Tiba Nadia Brian Dedahkan Dirinya Tak Bleh Berjalan. Rupa Rupanya Ini Punca.

Pelakon Nadia Brian mengalami kelukaan pada bahagian kaki ketika sedang mengikuti penggambaran sebuah drama di Pekan, Pahang semalam.Menurut Nadia, 29, kaki kirinya terseliuh akib4t terjatuh ketika bermain badminton dalam satu kejadian yang berlaku kira-kira pukul 6 petang. “Ketika saya tengah tunggu giliran untuk babak seterusnya, saya bermain badminton. Entah macam mana, ketika melompat salah landing pula. Terselivh pada bahagian kaki.

“Kaki saya terus bengkk bertukar warna biru. Itu yang saya terus dibawa ke klinik berhampiran bagi mendapatkan rawatan,” katanya ketika dihubungi Astro Gempak. Menurut Nadia, doktor kemudian memberikannya cuti rehat selama lima hari sebelum boleh meneruskan penggambaran semula.

“Doktor kata tisu kaki saya luka. Kaki ni pun masih berbalut. Saya tak boleh nak berjalan sebab s4kit sangat. Ini saya bergerak pun pakai kerusi roda. “Buat masa ini, pihak produksi terp4ksa tarik jadual dulukan babak pelakon lain dulu sebelum saya boleh masuk ke set semula,” katanya yang sudah tiga minggu berkampung di Pahang.

Menurut Nadia, dia dijangka akan berada di Pahang sehingga tamat penggambaran drama bersiri Rudy VS Jolie hujung bulan ini. Terdahulu, pengarah drama tersebut, Shuhaimi Lua turut berkongsi berita mengenai kejadian yang melibatkan pelakonnya itu di Instagram

Saksikan drama lakonan Nadia Brian di Astro pada telefon pintar anda melalui aplikasi Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO di Google Play dan Apple Store sekarang. Apapun, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan ‘sanitizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan semua perkara yang boleh menc3gah C0VID-19

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Nadia Brian okay dengan suami

PELAKON Nadia Brian, 29, menafikan dakwaan rumah tangga yang dibina bersama suami, Muizz Nasruddin sedang bermasalah. Ia susulan tindakan pelakon itu yang tidak memuat naik gambar bersama suami selepas kali terakhir pada Aidilfitri lalu.

Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi Brian ketika dihubungi berkata, dia bersama suami okay. “Saya ada saja kongsi gambar bersama, tapi soal peribadi saya memang tak suka kongsi di media sosial. Apa yang penting dikongsikan ialah mengenai kerja. Tak semestinya tidak memuat naik gambar bersama tak bahagia dan tak gembira.

“Memanglah orang tanya, tapi sekarang fokus saya pada ibu dan nenek saya yang tak sihat. Saya tak nak fikir mengenai orang lain. Sekarang ini untuk keluarga dan diri sendiri saja. “Dengan suami okay saja. Saya tak nak ulas banyak mengenai dirinya.

Dia pun perlukan privasi sebab dia bukan orang industri hiburan. Mungkin dia tak biasa. Dia okay dan sentiasa menyokong saya. Saya doa yang baik-baik saja dan harap doa yang baik-baik untuk kebaikan semua orang,” katanya kepada Harian Metro.

Bagaimanapun, Nadia yang juga pelakon filem Ratu Kala Jengking : Puteri Kernda turut menangis ketika ditemubual terutama apabila bercakap mengenai rumah tangga. “Sedih sebab perkahwinan ini kita nak bahagia dan sampai bila-bila.

Mungkin ada macam dugaan Allah SWT hantar dan macam mana kita kawal. Apa-apa pun saya berserah kepada hati dan niat dan mencari kebahagiaan. Biasalah awal perkahwinan akan ada pasang surut. Apa yang penting saya tak buat masalah dalam kerja dan buat masalah dengan sesiapa pun. Saya hanya dengan diri sendiri dan fokus kerja,” katanya. Nadia dan Muizz berkahwin pada 9 November tahun lalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *