Perlukan sokongan dari Kaka Azraff. Terkini Kaka dedahkan sakit yang suami alami kini hilang terus. Rupa rupanya ini yang suami dia buat untuk hilangkan sakit.

artis

“Alhamdulillah, ia hilang terus.” Itu kata penyanyi, Kaka Azraff yang sebelum ini pernah mended@hkan suaminya, Adam Azriff mempunyai masalah gangguan kecemasan sehingga memerlukan sokongan daripadanya.

Menurutnya, sebelum ini, dia sedia tahu tentang perkara berkenaan sebelum berkahwin lagi dan mengambil tanggungjawab tersebut untuk membantu dan memberikan sepenuh sokongan kepada suami tercinta. Bagaimanapun, bintang yang kini muncul menerusi single terbaru Gla di samping Loka B dan Noki memanjatkan rasa syukur kerana masalah tersebut kini beransur hilang.

“Antara penyebab anxiety mungkin kerana cara hidup sebelum ini selain pemakanan dan sebagainya. “Sejak berkahwin, saya cuba jaganya dengan baik dan masalah tersebut sudah tidak ada. “Malah saya rasa situasinya kian baik disebabkan oleh fokusnya sudah berbeza memandangkan kini dia sudah ada bergelar bapa dan sebagainya. Tidak lagi rujuk pakar.

“Saya sebagai isteri rasa bersyukur,” akuinya kepada MH. Hidup harmoni bahagia bersama permata hati, Aslan yang kini mencecah usia 10 bulan, Kaka turut berkongsi perkembangan terkininya sebagai ibu. “Bila melihat anak membesar di depan mata, saya rasa penat yang kita lakukan dalam kerja selain menjaganya itu dirasakan cukup berbaloi. Itulah kemanisannya bagi saya.

“Bila rasa penat tu, pandang anak dan lihat gelagatnya, rasa penat itu hilang. Sayang saya padanya tidak akan putus sebab kita tahu. “Saya tidak merancang, kalau ada rezeki dikurniakan cahaya mata selepas ini kami tidak menolak,” ujarnya lagi. Untuk rekod, Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember 2018 dan selamat timang cahaya mata pertama mereka Oktober tahun lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Kucing Media Online

Sumber: MH

Sejak dah nikah dia cuba jaga suami dengan baik. Mengejutkan rupa rupanya suami Kaka Azraff ada masalah ini sampai perlukan sokongan dari isteri.

“Alhamdulillah, ia hilang terus.” Itu kata penyanyi, Kaka Azraff yang sebelum ini pernah mendedahkan suaminya, Adam Azriff mempunyai masalah gangguan kecemasan (anxi1ety dis0rder) sehingga memerlukan sokongan daripadanya. Menurutnya, sebelum ini, dia sedia tahu tentang perkara berkenaan sebelum berkahwin lagi dan mengambil tanggungjawab tersebut untuk membantu dan memberikan sepenuh sokongan kepada suami tercinta.

Bagaimanapun, bintang yang kini muncul menerusi single terbaru Gila di samping Loka B dan Noki memanjatkan rasa syukur kerana masalah tersebut kini beransur hilang. “Antara penyebab anxi1ety mungkin kerana cara hidup sebelum ini selain pemakanan dan sebagainya.

“Sejak berkahwin, saya cuba jaganya dengan baik dan masalah tersebut sudah tidak ada. “Malah saya rasa situasinya kian baik disebabkan oleh fokusnya sudah berbeza memandangkan kini dia sudah ada bergelar bapa dan sebagainya. Tidak lagi rujuk pakar.

“Saya sebagai isteri rasa bersyukur,” akuinya kepada MH. Hidup harmoni bahagia bersama permata hati, Aslan yang kini mencecah usia 10 bulan, Kaka turut berkongsi perkembangan terkininya sebagai ibu. “Bila melihat anak membesar di depan mata, saya rasa penat yang kita lakukan dalam kerja selain menjaganya itu dirasakan cukup berbaloi. Itulah kemanisannya bagi saya.

“Bila rasa penat tu, pandang anak dan lihat gelagatnya, rasa penat itu hilang. Sayang saya padanya tidak akan putus sebab kita tahu. “Saya tidak merancang, kalau ada rezeki dikurniakan cahaya mata selepas ini kami tidak menolak,” ujarnya lagi. Untuk rekod, Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember 2018 dan selamat timang cahaya mata pertama mereka Oktober tahun lalu. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

‘Kami baik-baik saja’ – Kaka Azraff

PENYANYI Kaka Azraff menafikan perkahwinannya dengan Adam Azriff bermasalah hanya kerana dia tidak lagi ‘follow’ atau mengikuti suaminya itu di Instagram. Kaka ketika dihubungi berkata, hubungan mereka baik-baik saja dan tiada masalah. Apa yang berlaku hanyalah kesilapan teknikal apabila dia secara tidak sengaja tidak mengikuti suaminya di Instagram.

“Sebenarnya saya ‘terunfollow’ dia saja,” katanya. Kaka berkata, dia terkejut apabila soalan terbabit diajukan kepadanya kerana dia sendiri tidak menyedari perkara itu. “Saya dan Adam bahagia dan sibuk menjaga anak kami Aslan yang kini berusia empat bulan. Sebenarnya tiada apa-apa yang berlaku. Saya akan mengikuti Instagram dia sekarang,” katanya.

Menurut Kaka, sejak bergelar ibu dia berat hati untuk tinggalkan anaknya namun terpaksa melwn perasaan rindu. “Setiap kali nak pergi kerja mesti hati saya berat nak berjauhan dengan anak. Hati saya seakan masih di rumah. Apabila sudah ada anak, kita rasa nak melekat saja dengannya tapi saya perlu rasional dan utamakan kerja dalam masa sama,” katanya.

Katanya, dia dan suami akan bergilir-gilir menjaga Aslan namun sekiranya mereka bekerja, ibu mentua dan pembantu akan menjaganya. Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember 2018 dan dikurniakan Aslan yang kini berusia empat bulan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *