“Tolonglah, saya tak campur lah hal datin-datin..”-Uqasha j4wab tvduhan cuba g0da suami Datin Rebecca

Hiburan

Pasti ramai tahu Datin Paduka Eina Azman dan Datin Rebecca Nur Islam sebelum ini bersahabat baik. Kemudian, timbul d4kwaan mengatakan mereka berdua bergadvh beberapa tahun lalu.Apabila namanya dikaitkan dengan dua pelakon berstatus VIP dalam industri, ramai yang melihat situasi itu dengan mata aneh.

Iyalah, umpamanya satu negara sudah tahu bahawa Datin Paduka Eina Azman dan Datin Rebecca Nur Islam sudah lama berseterv.Namun, baru-baru ini kec0h apabila Uqasha Senrose ditvduh cuba mengg0da suami Rebecca. Akui terkejut dengan d4kwaan li4r itu, Uqasha menganggap tvduhan itu sangat mengarvt. Malah, ujarnya lagi dia tidak masuk campur hal dua pelakon berstatus VIP itu.

Menganggap ini adalah antara sebab mengapa dia sering mengambil langkah lebih berhati-hati dengan orang dalam industri, Uqasha tidak menyangka kontr0versi tetap jua terpalit pada dirinya.Siapa sangka dalam berhati-hati berkawan rapat dengan rakan artis, perkara itu tetap terjadi.

“Saya pun terkejut macam mana boleh timbul isu saya cuba g0da suami Rebecca? Tolonglah, saya tak campur lah hal datin-datin.

“Saya sedar kalau terlalu rapat dengan sesama artis pun, kita tak tahu sejauh mana keikhlasan dan kejujuran mereka dalam bersahabat. Saya tengok ramai saja yang suka cakap-cakap belakang. Sebab itulah saya takut nak berkawan rapat,” katanya kepada Utusan Online.

Katanya lagi, bukan tidak mahu langsung berkawan dengan rakan artis tetapi dia perlu meletakkan had agar tiada perkara bvruk terjadi. Menurut Uqasha lagi, dia lebih selesa dengan keluarga dan adik-beradiknya sahaja.Seperti mana yang terjadi baru-baru ini, entah di mana puncanya dia sendiri tidak pasti di mana titik permulaannya.

“Nak percaya pada siapa? Lepas tu bergadvh, kemudian kongsikan dalam media s0sial.

“Perlukah kita stres dengan masalah orang lain? Itu sebab saya cuma rapat dengan keluarga dan adik-beradik saya sahaja. Sekurang-kurangnya mereka ini ah yang tahu dan terima baik buruk kita,” katanya.Sumber utusan krdt rotikaya

Kredit:arenasetempat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *